Close

follow me around the city

IRENE VITTA VAVOUSKOU

 

BIO

BRANDS

ΑΞΙΕΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΑΡΘΡΑ

ΒΙΒΛΙΑ

Πίσω από τα brands, βρίσκομαι εγώ, η Ιρένε. Είναι αλήθεια ότι δεν θα με βρεις με την πρώτη. Συνήθως βρίσκομαι μπροστά σε κάποια οθόνη υπολογιστή με ένα φλιτζάνι καφέ από δίπλα. Είμαι αυτή που φροντίζει μεγάλο κομμάτι από το παρασκήνιο ώστε όλα να πάνε όλα ρολόι.

 

Δεν είμαι ούτε μαγείρισσα, ούτε οικονομολόγος. Είμαι μία αθεράπευτα ρομαντική που πιστεύει ότι μπορεί να κάνει τον κόσμο καλύτερο σκορπίζοντας χαμόγελα.

 

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που ασχολήθηκα με την εστίαση. Είναι πολύ όμορφο να πλαισιώνεις τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στις ζωές των ανθρώπων και να το κάνεις σωστά.

 

Έτσι συνεχίζουμε, προχωράμε και βλέπουμε μόνο μπροστά βάζοντας νέους στόχους για κάθε επόμενη χρονιά προσπαθώντας να ξεπερνάμε τον εαυτό μας και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Μόνη μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, αν δεν είχα δίπλα μου τον σύζυγό μου Τάσο αλλά και τη μικρή Κωνσταντίνα με την απεριόριστη κατανόηση και αγάπη που δείχνουν όταν η μαμά δουλεύει, -και είναι πολλές οι ώρες αυτές.

 

Και πάνω απ’ όλα δεν θα είχαμε προχωρήσει μπροστά αν δεν υπήρχαν οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας και οι εργαζόμενοί μας που μας στηρίζουν και μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους

Ιρένε

2022

 

 

pink fish advertising

coming soon

2022

 

business guru project

Το νέο project που ανέλαβα είναι το business guru project. Πρόκειται για συνδυαστικό πρόγραμμα video, webinars και εμφανίσεων με αντικείμενο της επαγγελματική εξέλιξη στον επιχειρηματικό κόσμο. Είναι σπονδυλωτός οδηγός για νέους ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν τα σωστά βήματα για την επιχείρησή τους με αντικείμενο το marketing και την διαφήμιση. Το στήσιμο της επιχείρησης από το Α ως το Ω.

2022

 

έμμα και τσάρλι

Έχω συγγράψει τη σειρά παιδικών βιβλίων Έμμα και Τσάρλι. Είναι σειρά διδακτικών βιβλίων για μικρά παιδιά που αγγίζει ευαίσθητα κοινωνικά θέματα. Έτσι τα παιδιά μαθαίνουν ενώ παράλληλα βιώνουν συναισθήματα μέσα από τους ήρωες των ιστοριών. Μέσα στο 2022 πρόκειται να εκδοθούν τα πρώτα βιβλία της σειράς.

2020

 

σωματείο

Κατά τη διάρκεια του πρώτου lock down, η ανάγκη για συσπείρωση των ιδιοκτητών παιδότοπων στην Βόρεια Ελλάδα ήταν επιτακτική. Υπήρχε άμεση ανάγκη να εκφραστούν τα προβλήματα του κλάδου και να γίνουν επικοινωνίες τόσο με τοπικούς φορείς όσο και με αρμόδια Υπουργεία στην Αθήνα. Από το 2020 είμαι ιδρύτρια και πρόεδρος της Ένωσης Παιδότοπων και Συναφών Επαγγελμάτων για τον Νομό Θεσσαλονίκης.

2020

 

didika

Το 2020 αποδείχθηκε μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού. Για όλους εμάς που ανήκουμε επαγγελματικά στο κομμάτι της εστίασης και οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας υπήρξαν ολέθριες. Η νέα πραγματικότητα των επιχειρήσεων με προσανατολισμό take away- delivery, με οδήγησε στη δημιουργία της didika. Μία επιχείρηση που στήθηκε αστραπιαία με αντικείμενο το ποιοτικό, γρήγορο φαγητό και καφέ.

2019

 

δημοτικές εκλογές

Στις Δημοτικές εκλογές του 2019 υπήρξα υπεύθυνη επικοινωνίας για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και σύζυγό μου, Τάσο Βαβούσκο. Το project των εκλογών αποτέλεσε για μένα μία ευχάριστη παρένθεση και μου έδωσε τη δυνατότητα να ξεφύγω για λίγο από τον επιχειρηματικό κόσμο των στόχων και των αριθμών. Το αποτέλεσμα, υπήρξε δε ιδιαίτερα ικανοποιητικό, αφού ο Τάσος έφτασε την 13η θέση από τους συνολικά 74 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

2018

 

party-catering

Τα event της Partyland ξεκίνησαν με μεγάλη επιτυχία και ήταν οι πελάτες μας αυτοί που με προέτρεψαν να πάμε ένα βήμα παρακάτω, στην party-catering. Έτσι από το 2018 αποφασίσαμε να αναλαμβάνουμε events και πέρα από τις εγκαταστάσεις μας. Φτιάξαμε ένα πλήρες εργαστήριο για events και ξεκινήσαμε συνεργασίες με εξειδικευμένους chefs στο κομμάτι αυτό. Πλέον είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πλήρως εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις και εταιρικά menu σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

2016

 

partyland

Το 2016 είχα την ιδέα της Partyland. To τεράστιο project υλοποιήθηκε σε μόλις 2 μήνες κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες με πολύ χιόνι και πάγο. Η Partyland υπήρξε το project της καρδιάς μου. Πρόκειται για ένα  playground, restaurant και αίθουσα εκδηλώσεων 1600 τ.μ. στο σύνολο. Έτσι τα παιδιά μπορούν να παίξουν με άνεση και ασφάλεια στις εγκαταστάσεις και παράλληλα οι γονείς να απολαύσουν το φαγητό ή τον καφέ τους. Η έδρα της επιχείρησης είναι στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης.

2013

 

μαμά

Παντρεύτηκα στην Θεσσαλονίκη με τον Τάσο Βαβούσκο, δικηγόρο, το 2011 και από το 2013 έχουμε μία κόρη, την Κωνσταντίνα. Για τα χρόνια που ακολούθησαν, η κόρη μας υπήρξε πρώτη  προτεραιότητα και έτσι η επαγγελματική μου δραστηριότητα μετριάστηκε σε ένταση κάνοντας μαθήματα ξένων γλωσσών σε παιδιά. Παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα marketing, σχεδίου και γραφιστικής.

2004

 

καριέρα

Από το 2004, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών μου, έχω εργαστεί σε πολυεθνικούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και πολυεθνικές επιχειρήσεις με αντικείμενο τον οικονομικό έλεγχο και τη εσωτερική διασφάλιση ποιότητας. Από την ηλικία των 25 ετών το χαρτοφυλάκιο μου είχε συνολική ευθύνη πολλών εκατομμυρίων ευρώ και  δεκάδων εργαζομένων. Η ευθύνη αυτή και η πολύωρη εργασία με συνόδεψαν για  χρόνια σε διαφορετικές πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

1997

 

οξφόρδη, κολωνία & αθήνα

Είμαι πτυχιούχος γλωσσολόγος μεταφράστρια Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εξειδίκευση στην οικονομική μετάφραση και ορολογία. Συνέχισα τις σπουδές μου πάνω στη μετάφραση στο Universität zu Köln, στην Γερμανία και αργότερα στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο στα οικονομικά. Μιλώ Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Στο πανεπιστήμιο, υπήρξα πρόεδρος της φοιτητικής κοινότητας. Εργάζομαι από την ηλικία των 18 αδιάκοπα και παράλληλα με τις σπουδές μου.

1979

 

όμορφη Καβάλα

Τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα στην όμορφη Καβάλα. Ο πατέρας μου, Κωνσταντίνος Βήττας, επαγγελματίας με επιχείρηση στο κέντρο της πόλης, υπήρξε στήριγμα για τις αποφάσεις που πήρα στη ζωή μου. Η μητέρα μου Μαρία, χαρακτηριστική Ελληνίδα μάνα, αποτέλεσε πρότυπο ηθικής και ακεραιότητας. Στην Καβάλα τελείωσα το ΕΠΛ το 1997, διακρίθηκα σε μαθηματικούς διαγωνισμούς και από τα σχολικά κιόλας χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά.

επικοινωνία:

Partyland

Στέλιου Καζαντζίδη 49,

55536 Πυλαία,

Θεσσαλονίκη

irenevitta@gmail.com

pink fish advertising

guru project

didika

party-catering

partyland

contact

 IRENE VITTA-VAVOUSKOU